diumenge, 5 d’agost del 2018

Rupit - Tavertet

Sortida des de Rupit el passat 3 de juliol de 2018 i com no podia ser d'altra manera. amb en Toni Vilaró. En aquest cas hem optat per un recorregut es de Rupit mateix i fins a Tavertet. Dues poblacions osonenques que ja hem visitat en vàries ocasions i que ofereixen moltes possibilitats en tots els aspectes.
Tan sols per perdre's per els seus carrers i racons ja mereixen una visita obligada. Nosaltres hem fet una sortida que ja haviem fet anys enrere dins el cicle de sortides de Caminant per Osona.










Una excursió relativament fàcil que segueix el gr 2. En un primer tram el camí és ascendent fins a la casa de Rajols i transcorre per fagedes i rierols i és força ombrívol. Tot seguit seguim una pista des del pla Boixer i que recorre tota la cinglera de l'Avenc tot fent un lleuger descens fins a Tavertet.
No cal dir que en tot moment podem gaudir d'impressionants vistes a la cinglera amb les seves formes peculiars i úniques. Unes cingleres que continuen fins al mateix poble de Tavertet amb vistes als pantans de Sau i Susqueda. El poble està construït sobre la cinglera del mateix nom.










També hem passat a tocar del Mas de l'Avenc, un gran casalot datat del segle XII, avui en dia dedicat a l'alotjament.
Avui, tot i ser una sortida entre setmana, hem gaudit d'una bona colla de caminadors.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Títol:
Escriu: