dissabte, 14 de maig del 2011

GR II

Hola companys, ja veieu que tenim el bloc un xic abandonat ! La veritat es que aquest darrer mes no hem fet gaires sortides per temes de feina i calendaris apretats. Comentar que si que s'han fet dues etapes més del GR II que enllaça la Jonquera amb Aiguafreda.
En concret el 26 de març es va fer la etapa IV entre Noguer de Segueró i Besalú de 10 km i el 30 d'abril la etapa 5 entre Besalú i Sallent de 14 km.
El primer recorregut passa per municipis com Beuda on destaca el Casalot o Palera on hi la l'església de Santa Maria i evidentment Besalú un poble amb molta importància històrica com ho demostra el seu casc antic i el magnífic pont sobre el riu Fluvià.
La etapa 5 transcorre per molts masos i poblets com Ossinyà que pertany a Sant Ferriol o el Torn on destaca l'església de Sant Andreu i acaba a Sallent on l'aigua és la protagonista amb el riu Ser que forma gorgs i petites cascades. Uns trams de GR molts interessants i plens de curiositats que en Toni Vilaró ens va descobrint i que ja podreu començar a veure per TVR a partir d'aquesta propera setmana començant per la etapa 1 d'aquest GR II.
i avui els que han pogut estan pujant al Puigmal des de Núria mateix, des d'una vessant que encara no havíem fet al caminant.