diumenge, 18 de gener del 2009

Obrint Camí

Aquest dissabte he tingut el plaer de participar en una excursió de les que obren camí. De fet el camí ja fa anys que és fet, hem seguit un GR desde Vidrà fins al Castell de Milany. Però aquest títol fa més referència a la feina que a vegades comporta preparar una excursió per el programa Caminant pel Ripollès. Avui, com molts dies, calia anar a veure com estava aquest camí i el recorregut i així poder fer una nova sortida properament amb la seguretat que tot està correcte. A més hem ensopegat un dia fantàstic ja que el cel era blau i no feia molt fred.
Però la grata sorpresa ha estat la neu. I molta, ja que la majoria dels 14 kilòmetres totals de l'excursió, l'hem fet trepitjant-la amb gruixos de fins i tot 40 i 50 cm en alguns punts. Tot i que avui el càmera andreu no ha vingut, les càmeres de fotos fan filigranes i aquí teniu una petita mostra de la nevada.

Així doncs que serveixi per recordar la bona feina que fan els col.laboradors del caminant, en aquest cas en Toni, en Joan i en Pere, però també molts d'altres, l'Enric, en Josep Mª, en Ferran, i molt i molts més.