dimarts, 22 de juliol del 2008

Núria - Eina

Aquest diumenge 20 de juliol ens hem apuntat a la sortida que organitzava el Club Excursionista Ripoll. En aquest cas es tractava d'enllaçar Vall de Núria amb Eina, un petit poble de la Cerdanya Francesa. I ja ho veieu a la foto, 44 excursionistes hem compartit camí i hem gaudit de vistes i paisatges magnífics.
De bon matí hem sortit de Núria anant a buscar el coll d'Eina i des d'aquest enfilar-nos al Pic d'Eina de 2.786 metres. Fins aquest punt ja hi ha un desnivell d'uns 800 metres que hem fet en poc més de dues hores. Tot i que el vent bufava una miqueta hem esmorzat al cim per tornar al coll d'Eina i baixar per la Vall que travessa la Reserva Natural d'Eina i seguint el curs del riu del mateix nom, enmig d'una naturalesa exuberant com apuntaven des del club. En aquest cas el desnivell ha estat de 1.200 metres, però que es fa de mica en mica sense baixades brusques. Finalment hem arribat a Eina on hem dinat i esperat l'autocar per tornar cap a casa. I en aquest cas com que no veureu el programa per TVR ja que el càmera feia festa, aquí teniu una mostra de fotografies.
Una excursió doncs molt ben organitzada pel Club amb el servei d'autocar fins a Ribes de Freser i per tornar d'Eina a Ripoll. A més en Mariano mirava de portar tot el ramat controlat per anar tots junts. I com us deia l'Andreu avui s'ha avorrit molt sense la càmera i per tant juntament amb els nerviosos del grup han aprofitat per per el cim de la Torre d'Eina. I la filla d'en chueca ha tingut algun problema amb les botes i el tormell i ha acabat descalça fins a Eina. I per acabar dir que algun afortunat ha pogut tastar la coca del caminant i ha quedat meravellat.