divendres, 31 de desembre del 2021

Adéu 2021

Tanquem aquest any 2021 on hem recuperat una mica la normalitat en el programa ja que hem fet fins a 50 sortides, si tenim em compte que l'any passat només feiem 44 programes degut a la pandèmia. Segurament en algunes no hem pogut ser tots els que voldriem degut a la situació actual, però calia extremar les precaucions tot i ser una activitat a l'aire lliure. Hem trepitjat una vintena de comarques i aquest any especialment el Ripollès degut a uns programes especials que hem fet patrocinats per el Consell Comarcal. Afortunadament hem pogut fer totes les sortides esquivant vent, fred i pluja i ens ho hem passat de conya.

Els primers al rànquing del 2021 a part de l'Andreu amb 50 sortides han set l'Àngel amb 40 seguit de la Mª Clara amb 38. Ja més endarrere amb 20 sortides trobem els altres participants i fins a 53 persones diferents que hem caminat amb l'Andreu. Un rànquing que ja farà 11 anys que el varem iniciar amb un total de 520 sortides. Aquests son els 5 primers:

01 - Andreu Pérez  - 514

02 - Mª Clara Martínez - 229

03 -Antoni Llagostera - 214

04 - Angel Lluís Esteller - 193

05 - Eudald Teixidor - 178

I així fins a més de 300 persones que durant aquests anys han participat algun dia. Malauradament no tot son bones noticies ja que ens agradaria acomiadar-nos del nostre amic i company Enric Colomer. Ens va deixar el passat 23 de desembre. Ell va ser un dels primers a posar-se davant la càmera del programa anomenat llavors Caminant pel Ripollès i va compartir la seva passió per la muntanya amb nosaltres i així ho transmetia també als espectadors. Com a president del Club Excursionista Ripoll era una de les seves passions. Precisament el desembre del 2016 el vàrem convidar a participar a una de les sortides que a ell li agradaven a l'entorn de Ripoll, el Catllar. Ens va acompanyar durant l'esmorzar compartint històries amb altres col·laboradors del programa.

Cal donar-li les gràcies per posar el seu gra de sorra en aquest programa i aprofitar també per agraïr a tots els altres presentadors que ens ajuden a fer el que més ens agrada, caminar i conèixer nous indrets i paisatges. A la foto, juntament amb l'Enric, en Josep Mª Baró, la Mª Clara Martínez i l'Antoni Llagostera. 

També gràcies a tots els que participeu en el programa tot caminant i fent en definitiva de figurants. I sobretot gràcies a Corisa Media Grup i Televisió del Ripollès per fer d'aquest programa un éxit amb molts anys en pantalla. I a tothom que hi ha al darrere i que no veieu com l'edició, les veus en off, els diferents guionistes, o l'Andreu que no perd la passió per gravar les sortides i que acostuma a fer més kilòmetres que nosaltres, i evidentment a TDI i la Xarxa per continuar creient en aquest programa. Esperem veure'ns aquest 2022 amb més Caminant per Catalunya. 

Bon any !!