dimarts, 5 de maig de 2009

Campdevànol - Sant Roc - Campdevànol

Escriu AGUSTÍ DALMAU (Sortida dissabte 2 de maig 09) Després d’uns dies d’inactivitat, hi ha hagut una nova sortida. En aquest cas, en Josep M. Colomer ha programat una ruta circular pels municipis de Campdevànol i de Ripoll. El punt de partida i de sortida ha estat el pavelló d’esports de Campdevànol. Durant la caminada, d’uns tretze quilòmetres, s’ha passat per cases i paratges amb història que es remunta a l’edat mitjana; primer de tot hem vist la casa de Palou, que es volia reconvertir en una segona residència, però sortosament la proposta no ha prosperat. També hem passat per la casa de Casadesús i a prop del mas Clarella.
La vila de Ripoll l’hem vist des del cim de Sant Roc, on també ens hem aturat al búnquer construït els anys quaranta i formava part de la línia Pirineu. Des d’aquí hem transitat per damunt del mas la Carola vers la zona de Torrents, que queda davant per davant de la colònia Noguera. S’ha passat per darrera el càmping del Ripollès i d’aquí cap al punt de partida. En definitiva, una excursió amb pocs desnivells, recomanable per a tothom.
El dia ha acompanyat, amb temperatures altes, el cel sense cap núvol. Llàstima que només hi hagin anat cinc persones, fet molt beneficiós per mantenir o augmentar distàncies en el rànquing. Per un dia, i sense que serveixi de precedent, aquesta crònica i les fotografies les han fet els suplents dels suplents. Els titulars s’han escanejat.

4 comentaris:

 1. Ai! ja ho veieu, sense titulars aixó no va, encara no tenim cap foto de la sortida per posar al blog ! a veure si haurem de restar punts del ranquing !! jeje

  ResponElimina
 2. Hola a tots! Algú va dir que l’última sortida que vam fer (la del Noucreus) era una sortida manipulada perquè no hi veia la neu. Però aquest algú s’ha superat i s’ha inventat una sortida des de l’ordinador de casa seva amb l’única finalitat d’aconseguir un puntet més pel rànquing!!! On són els testimonis gràfics de la sortida? El que més m’agrada és la foto de grup... on és? Perquè no hi és? Potser perquè no hem tingut temps de manipular-ne una amb el Photoshop? Però clar, qui hi posem… SI NO S’HA FET CAP SORTIDA!!! Proposo no només retirar a l’Agustí el punt que ell mateix s’ha posat sinó que aquesta acció es mereix un càstig exemplar com ara retirar-li 6 punts de cop. I que quedi clar que no ho dic perquè d’aquesta manera quedaria just amb un punt menys que jo al rànquing.

  ResponElimina
 3. Veig que ja ens hem afanyat a retocar una foto panoràmica de promoció turística de Ripoll i superposar-hi la foto de 5 caminadors. Haig de reconèixer que l’Agustí té un bon domini del Photoshop, les ombres li han quedat molt bé. Llàstima que si us hi fixeu veureu com sobretot l’Agustí està a uns cm per sobre el terra, conclusió: o bé té poders levitatius o bé la teoria de la sortida inventada per aconseguir un punt més al rànquing queda demostrada!

  ResponElimina
 4. Ja sóc aquí!!!! BIENNN!!! Anem a pams, no hi ha hagut fotos abans perquè en Chueca no sap enviar fotos per internet. Segonament, en Jordi està molest perquè ha perdut un punt, tu ves fent el primo, i per cert qui falsifica fotos ets tu, ets un cara. Tu si que flotes!!. I ara anem al que interessa, la crònica de l'Agustí un toston, quin paio més avorrit, Teixi torna siusplau!!!!. I quan a fets rellevants en Josep M. Colomer ha dit que potser no es podria travessar el torrent de Baups perquè hi hauria molta aigua, ni que fos el Nil!!! Josep M. tenies cangelu o que? Ahh!! i a l'Agustí l'ha mossegat un grill, si un grill, ja ens veiem tots a l'Hospital de Campdevànol d'urgències. Vaja penjat!!!

  ResponElimina

Títol:
Escriu: