dimarts, 22 de juliol de 2008

Núria - Eina

Aquest diumenge 20 de juliol ens hem apuntat a la sortida que organitzava el Club Excursionista Ripoll. En aquest cas es tractava d'enllaçar Vall de Núria amb Eina, un petit poble de la Cerdanya Francesa. I ja ho veieu a la foto, 44 excursionistes hem compartit camí i hem gaudit de vistes i paisatges magnífics.
De bon matí hem sortit de Núria anant a buscar el coll d'Eina i des d'aquest enfilar-nos al Pic d'Eina de 2.786 metres. Fins aquest punt ja hi ha un desnivell d'uns 800 metres que hem fet en poc més de dues hores. Tot i que el vent bufava una miqueta hem esmorzat al cim per tornar al coll d'Eina i baixar per la Vall que travessa la Reserva Natural d'Eina i seguint el curs del riu del mateix nom, enmig d'una naturalesa exuberant com apuntaven des del club. En aquest cas el desnivell ha estat de 1.200 metres, però que es fa de mica en mica sense baixades brusques. Finalment hem arribat a Eina on hem dinat i esperat l'autocar per tornar cap a casa. I en aquest cas com que no veureu el programa per TVR ja que el càmera feia festa, aquí teniu una mostra de fotografies.
Una excursió doncs molt ben organitzada pel Club amb el servei d'autocar fins a Ribes de Freser i per tornar d'Eina a Ripoll. A més en Mariano mirava de portar tot el ramat controlat per anar tots junts. I com us deia l'Andreu avui s'ha avorrit molt sense la càmera i per tant juntament amb els nerviosos del grup han aprofitat per per el cim de la Torre d'Eina. I la filla d'en chueca ha tingut algun problema amb les botes i el tormell i ha acabat descalça fins a Eina. I per acabar dir que algun afortunat ha pogut tastar la coca del caminant i ha quedat meravellat.

2 comentaris:

  1. Que us pensàveu que no hi hauria contracrònica, doncs aquí em teniu. Si no després no em paguen i no podré anar de vacances. Segur que va estar molt bé, però jo vaig preferir descansar per fer sortides com deu mana, amb càmera, amb condiments gastronòmics, les animalades de l'Agustí, la crònica de la sortida i com no amb la bona companyia dels incondicionals de cada setmana. Ahh i sabeu perquè no hi va haver càmera? Doncs perquè no van fer l'excursió que diuen haver fet i temien que es descobrís el montatge. Quines penques. La foto de grup es feta en un carrer d'Espinavell, i de pic d'Eina res de res, van anar al Nou Fonts i el Nou Creus. Sort que jo conec la muntanya com ningú.

    ResponElimina
  2. Sí que hi han fotos, maques de la zona.Veure les fotos clicant al títol de la ruta
    http://es.wikiloc.com/wikiloc/view.do?id=1820576

    ResponElimina

Títol:
Escriu: