dimarts, 8 de gener del 2008

2008 a tope !

Hola caminadors que tal, com estem. Iniciem l'activitat de nou desprès d'aquestes festes i festetes.
D'entrada comentar que aquest dijous surt el DVD 8 de la col.lecció Caminant pel Ripollès juntament amb el setmanari El Ripollès. Les excursions que hi trobareu son de l'any 2005:
Els Bufadors
Les Cabanes dels pastors de Vilallonga de Ter
La cova de les Encantades
i Beget - Lamanere
Com ja vàrem informar aquest mes de gener tornarem a caminar per la nostra comarca esperant tornar a Osona el més de febrer i març per acabar les 6 excursions que ens queden amb en Toni Vilaró. Aquest dissabte doncs farem una sortida a les Llosses per anar fins a Sant Pere de Serrallonga amb en Toni Llagostera que ja fa dies que te el mono de caminar.
Deixarem la pujada al Costabona per un altre dia pendents de la neu que hi pugui haver.
I en canvi a Televisió del Ripollès a partir d'aquest divendres començarem a passar les excursions fetes fins ara de la comarca veïna. Aquesta setmana començem amb la de Coll de Bac a Rupit. Podeu consultar el resum i les fotos de la excursió a l'arxiu del blog.
Veig que a la gent li costa entrar comentaris o potser es complicat de fer-ho. No obstant si algú vol dir la seva podeu utilitzar el correu eudaldteixidor@gmail.com i jo mateix publicare els vostres escrits. Que no siguin gaire llargs eh !!! jeje
Doncs ja està tot dit.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Títol:
Escriu: