diumenge, 1 de maig del 2016

Camí Ramader 2016

Ja s'han obert les inscripcions de la cinquena edicío del Camí Ramader d'aquest any. Enguany es celebrarà els dies 28, 29 i 30 de maig i una darrera etapa als voltants del 24 de juny. Aquesta iniciativa vol recuperar la costum de fer el camí ramader del Lluçanès al Ripollès, tot acompanyant els ramats de la família Picas i així donar visibilitat i divulgació al món ramader, molt especialment al món transhumant, recuperant camins de domini públic, de gran valor cultural, referencial, etnogràfic i económic.
La primera etapa s'ha previst el divendres 27 de maig des de Sant Martí d'Albars i fins al coll del Forn, a les Llosses. El dissabte s'arribarà fins a Mataplana, a Gombrèn on hi haurà el tradicional sopar i pernoctació. I el diumenge 30, s'acompanyarà el ramat fins al pla de la Pera, a Montgrony, on el ramat passarà unes setmanes, abans d'anar al Pla d'Anyella a passar l'estiu.



Recordeu que les plaçes son limitades. Teniu tota la informació en aquest enllaç:   http://camiramaderllucanes2012.blogspot.com.es/

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Títol:
Escriu: