diumenge, 30 de març de 2008

El Far

Aquest dissabte hem tornat a sortir per 11ª vegaga per la comarca d'Osona. En aquesta ocasió ens hem acostat a la Mare de Déu del Far. De bon matí ja hi hem deixat un cotxe per estalviar-nos algún kilòmetre. La sortida l'hem fet des del pla de l'Om accedint-hi per una carretera que surt pràcticament del coll de condreu. El primer objectiu però ha estat el castell de Fornils que en aquest cas no era de defensa sino de residència i un indret fiscal sobre les persones i mercaderies que transitàven en aquells temps, vaja com un peatge.
Un castell per cert que ens ha costat de coronar per la abundant vegetació i la deixadesa de les runes. Pel camí ens hem trobat Sant Pau de Fornils on hem aprofitat per esmorzar, o Sant Martí Sacalm que pertany al minicipi de Susqueda.
I si mireu la foto del Far us podeu imaginar com hem suat per accedir-hi. Gairebé 600 metres de desnivell que mica en mica es fan be, sense grimpades i sorpreses.
Al final doncs hem arribat al Far, on les impressionants vistes han quedat una mica tristes per culpa de la boira i la calitja. L'Andreu peró, com que es tant professional i tornarà un altre dia i així almenys els que ho mireu per la tele podreu gaudir del paisatge.

I avui hem reduït la participació, un total de set caminadors a la foto oficial. Ja podeu veure que hem canviat la Cristina per l'Agustí, un bon canvi no !! Tot i que si us heu fixat a la foto de la Cris, no sabem si estava ko o meditava desprès de la pujada. Suposo que l'Agus no s'ha cansat tant al seu campionat de pitch&putt. Deu ser un esport de concentració.I per culpa meva no tenim el video del dia ja que desprès de tantes festes i festes la memòria de la càmera estava a tope. Ja ho compensaré.I ara només ens queda una excursió de la comarca d'Osona. Hem d'anar a Tagamanent però hem d'esperar uns dies ja que només obren el tercer diumenge de cada més. Per tant el proper dissabte, esperem, ens toca el Costabona.

1 comentari:

  1. Holaaaaaaaaa!!!!!Encara que no he anat a l'excursió, jo aquí pringant la contracrònica setmanal, sinó després no em paguen. Sortida interessant és cert. Em fot que hi han anat els meus perseguidors més immediats en el rànquing, falta un sol dia per acabar Osona, i em temo que en Pere Chueca "mestre vineter" m'empatarà. Aquest proper dissabte tots al Costabona oeoeeoeooeoe. Aquesta sortida promet, i és que hi ha qui creu que serà la meva última excursió, perquè acabaré fet una merda. Potser si. GUS "el Troglodita

    ResponElimina

Títol:
Escriu: