divendres, 22 de desembre del 2017

Agullola de Rupit

Dimarts 28 de novembre de 2017
Una nova sortida per la comarca d’Osona i els entorns de Rupit amb la companyia d’en Toni Vilaró, gran coneixedor d’aquestes contrades.
En aquest cas ens hem acostat fins al Castell de l’Envestida, un punt on les vistes ja son impressionants. Tot i el nom, sembla que de castell no n’hi havia, si més no no trobem cap resta.











Un cop hem gaudit de les vistes ara toca baixar cap al Salt de Sallent. Un altre punt interessant amb el saltant d’aigua que tot i que en aquest cas baixava poca aigua, es espectacular.  L’aigua de la riera de Rupit es precipita al buit oferint tot un espectacle.
El nostre principal objectiu però, era l’Agullola de Rupit, que tota l’estona anem veient en les nostres vistes. Ens hi hem acostat de de ben aprop també impresiona aquesta roca, una agulla vertical separada de la cinglera.











De tornada es pot agafar el camí que passa per la riera on també hi ha racons espectaculars mentre ens anem acostant al poble. Abans d’arribar però, fem una parada gairebé obligatoria a l’ermita de Santa Magdalena. Des d’aquest punt tenim una vista privilegiada del poble amb gran part dels seus elements més significatius. L’església, l’antic castell i els seus carrers i cases, algunes dels segles XVI i XVII.


A més hem pogut fer aquesta sortida aprofitant els darrers dies de tardor, on encara les gammes cromàtiques eren presents el tot el paisatge.
Una sortida on no ens podem oblidar la maquina de fotografiar.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Títol:
Escriu: