diumenge, 20 d’abril de 2008

El Ninot, un barri de Ripoll

Més d'un centenar de persones han omplert avui la sala Abat Senjust de l'ajuntament de Ripoll per acollir la presentació del llibre de l'Agustí Dalmau, El Ninot, un barri de Ripoll.

Han acompanyat a l'autor, el president de l'associació de veïns dels ninotaires Jordi Capdevila, l'alcaldessa i alhora veïna del barri Teresa Jordà, i el regidor de cultura de l'ajuntament Ramon Prat.

Un llibre que recull la història del barri en tots els seus àmbits. Les activitats, els comerços, les festes, la gent que hi viu ... tot aixó acompanyat de fotografies que ilustren molt be la identitat d'aquest peculiar barri de Ripoll.

No te res d'extrany doncs dir que el nostre amic Agustí ha tingut molta feina a signar llibres. Encara el podreu trobar a les llibreries per Sant Jordi.

1 comentari:

  1. Hola a tots, ja sóc aquí!!! Jo també he anat a l'acte, estava camuflat entre el públic. Que voleu que us digui, tot plegat una collonada; l'Agustí no és el de les excurxions i els seus comentaris surrealistes. Avui estava massa sèrio. Ara el llibre no està malament, us el recomano. I a veure si anem a estirar les cames, que jo tinc mono de trepitjar el país.

    ResponElimina

Títol:
Escriu: