dimecres, 16 de febrer de 2011

El Catllaràs i Falgars

Sortida del dissabte 12 de febrer de 2011. Escriu Antoni Llagostera: L’excursió d’avui ha estat de les fortes. Així doncs sols han vingut els millors, els altres a casa i res més.Però s’ha perdut un excursió que ha estat memorable. Sols la visió de les muntanyes pirinenques des del mirador del Roc de la Lluna, on veiem des dels Rasos de Peguera a el Pedró de Tubau, passant pel Padraforca, el Cadí, la Tossa d’Alp, el Puigllançada, el Tossal de Rus, el Puigmal i totes les mutanyes satèlits, el Taga i Sant Amand, amb un cel radiant i un visibilitat molt alta, mereixeria que aquesta excursió sigui inexcusable. El bons i forts l’han feta i els “altres” a casa. Hi havia neu i el gel era un perill, però tot va ajudar a fer una excursió de la que guardes un record immens.
I entre mig, el monestir de Santa Maria de la Pobla, el castell de la Pobla, el xalet del Catllaràs d’Antoni Gaudi, mines i instal•lacions industrials en mig d’una vegetació molt maca.
I un cop a Falgars, la baixada pel camí de romiatge, amb els seus graus, ha estat inoblidable, malgrat plaques de gel quan menys ho esperaves, per exemple en els 50 metres finals, abans d’arribar al cotxe, a la Pobla de Lillet.
Dels habituals, els que s’han quedat a casa, s’ha perdut una excursió plena d’al•licients.

2 comentaris:

  1. Que pesadet aquest cronista ! Els bons i forts som els que ens hem quedat a casa i hem evitat una Llagosterada mes !!

    ResponElimina
  2. Hola a tots!!! sense que serveixi de precedent estic d'acord amb l'Eudald.I més quan el redactat és tan tant poc substanciós. Els de l'Eudald són més complets encara que a vegades un rotllo que n'hi ha per llogar-hi cadires. La gent amb tantes llagosterades ja no té ganes d'arribar a casa a les quinientes i per aquest motiu és queda a casa i va al mercat de Ripoll que és més interessant que anar a veure quatre pedres de res.

    ResponElimina

Títol:
Escriu: