dimecres, 25 de juny del 2008

Tornem-hi !!!!

Ei que tal ! com estem !! aquesta setmana tenim moltes novetats. Primer començem per la excursió que podreu veure a TVR abans de la programació d'estiu en la que repetirem programes antics. Aquest divendres però us mostrarem una ascenció al Balaitús de 3.144 metres i que es troba situat a la província d'Osca.

Aquests 6 ripollesos vàrem fer el cim el 29 de juliol del 2007 desprès de passar la nit al refugi de Respumoso a 2.200 metres d'altitud. El camí que vam escollir passa per la Brecha de Latour i baixa per la gran diagonal. Dos indrets realment espectaculars i que cal tenir molta cura per passar.hi.

Un programa doncs que no us podeu perdre aquest divendres a TVR.

I l'altra novetat és que aquest dissabte fem sortida !! si si l'Andreu reposa una setmaneta i estarà per nosaltres. Ara l'excursió pot ser una miqueta dura ja que pujarem al Balandrau passant pel Cerverís. Doncs ja ho sabeu dissabte sortim a les 6.30 del matí al lloc de costum. Visca !!!!

1 comentari:

  1. Això del Balaitús és un fotomontatge fet amb un programa informàtic. Creieu sincerament que en Teixi va fer el cim? Creieu que existeix un cim que porta un nom tan freeki com Balaitús? Les imatges són d'uns cims de Setcases dels quals no ens volen dir els noms i ho tenen molt amagat entre els organitzadors. Quina colla!!! Valga'm Déu com està l'excursionisme!!!

    ResponElimina

Títol:
Escriu: